pixabay

Kupatila i toaleti u luksuznim restoranima postaju lako oprostiv izbor mesta za fotografisanje. Nismo ni slutili da ćemo moći to da izgovorimo, ali taman kada pomislimo da čudima nema kraja, onda se pojavi neka poznata dama da nas razuveri.

View this post on Instagram

I tako sam se ja (sto bi rekao neko u komentarima) "razguzlala"… i treba da probusim kasiku ???‍♀️? Pa evo.. poselicu iskustvo sa vama.. Moja tezina inace je 56kg (na 174cm), a sada sam stigla do…. verovali ili ne 81kg (i to ujutru) ? Da da, dobro pise. To je 25kg. A videli ste videe, svakodnevno stavljam.. Izgledam samo malo punije ? (ili se tesim) ??‍♀️ Jedem nikad zdravije i nikad manje, a buknem svako jutro dodatno. ? Urekli me zlobnici ? Uglavnom… cim se porodim, obavestavacu vas o procesu (nadam se uspesnog vracanja na staro) .. i bicete sa mnom kao i uvek… i u dobru i u zlu ? Ja se ne opterecujem, jer znam da je voda (valjda je voda, recite da jesteeeee ???), ali nije prijatno ugojiti se ovoliko.. Kroz koji dan pocinjem "misiju", samo da je majeni moj dobro, a dace dobri Bog da bude sve ok ?? Eto.. to su cifre za koje me stalno pitate, a ne stizem svima da odg. Inace, slika je iz Egipta od pre mesec dana, sada ne bih stala na ekran ?), ali sve druge su "Real time" ❤️ Budite blagi sa komentarima, imajte srcaaaa ?? (nemam vise mesta za blok listu) ???

A post shared by DiLine Dijana (@diline_dresses) on

Ona je poznata svima onima koji su verni korisnici Instagrama, jer kako da uđete na omiljenu društvenu mrežu, a da ne naiđete na profil pod imenom “diline dresses” iza kog stoji kreatorka Dijana? Profil sa preko 615.000 pratilaca je nemoguće izbeći.

Instagram: diline_dresses

Ona ima dve ćerke, Andreu i Niku, a danas je na svet donela i jednog dečaka. Ipak, ono što je mnoge pratioce ostavilo bez teksta jeste upravo Dijanin stori na kom se nalazi beba koja je tek izašla iz stomaka.

Da li je ovaj potez okarakterisan kao najdalji korak u deljenju privatnosti sa velikom masom nepoznatih korisnika ili nam govori da je danas normalno deliti svaki novitet koji je u našem životu, čak i onda kada predstavlja deo najdublje intime?

Nekima je porođaj sniman uživo potpuno prihvatljiv, dok drugima predstavlja šokantnu odluku i potpuno bespotreban potez.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here