Izgradnja srpske Kuće fudbala

0

Drugu fazu radova izvodiće subotička kompanija SMB Gradnja, koja će u Staroj Pazovi, između ostalog, izgraditi hotel, restoran i sportsku halu.

 

Državni sekretar Ministarstva sporta Slaviša Zlatanović izjavio je da će druga faza radova koštati 285 miliona dinara.

 

"Ministarstvo je za Kuću fudbala izdvojilo ukupno 300 miliona dinara, 100 miliona za ovu i još 200 miliona za narednu godinu", podsetio je Zlatanović.

 

Predsednik FŠ Tomislav Karadžić zahvalio se Ministarstvu omladine i sporta što rukovodi celim projektom i izrazio nadu da će druga faza radova biti završena u roku, najkasnije do sredine maja.

 

"Poslednju fazu radova, dakle unutrašnje radove, elektriku, vodovod, kanalizaciju želimo da dogovorimo u januaru, kako bi ona mogla da se izvodi paralelno sa ovom, drugom fazom.

Domaći zadatak je da ceo posao završimo do oktobra sledeće godine za kada i planiramo svečano otvaranje", istakao je Karadžić.
 

Bez sastanka sa Kosovom

Tomislav Karadžić neće prisustvovati nepostojećem sastanku sa članovima delegacije nepostojećeg saveza međunarodno nepriznate zemlje „Kosova" i tom prilikom razmatrati fudbalsku situaciju na teritoriji južne srpske pokrajine Kosova i Metohije, stoji u saopštenju FSS-a.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here