Izgubio ženu i ćerku, a sad mu ubili i sina

0

Pošto je upucao nesretnog čoveka, ubica se predao policiji (Foto: Ilustracija)
 

”Ja samo još dišem, nema me… Ne treba mi život više, joj, sine moj, što mi te ubiše. Još sam tebe imao, kud ću ja sad…”, kuka neutešni otac Žarko i moli Boga da mu podari život, eto toliko da dočeka pravdu za ubicu njegovog sin, piše ”Alo”.

 

Kako nezvanično saznaje beogradski list već ranije je postojalo sitnih čarki između Dragana i Bobana. Sinoć je alkohol učinio svoje. Dragan je, navodno, posle prepirke opsovao Bobanu majku, a ovaj ga udario šamarom i pri tom mu polomio naočare.

 

Usledila je kratka rasprava, Dragan je otišao kući, vratio se noseći pušku i pucao u grudi Bobanu, koji nije ni pokušao da se brani. Uspeo je posle pucnja da se održi na nogama, udari još jednom ubicu, a onda padne preko njega.

 

Prijatelj pokojnika kaže da tako vrednog momka nadaleko nije bilo. Sve voćke u komšiluku on je sređivao, svima pomagao, nije bio konfliktan.

 

”Jutros je trebalo da idemo da sredimo neki moj malinjak. Juče po podne sedeo je kod mene kući… Jeli, pričali kako ćemo danas to da završimo. Sinoć mene zovu i kažu: ‘Ostao si bez druga Bobana”, priča njegov prijatelj, brišući suze.

 

Dok za Bobana pričaju u selu da je bio sjajan mladić, vredan i otresit, iznad svega pošten, za njegovog ubicu kažu da je voleo da “”andara” po selu, ali nije bio agresivan. Svi su šokirani i smatraju da je glavni krivac alkohol, kao i da pijanke ispred seoskih kafana odmah treba zabraniti, navodi ”Alo”.

Boban je danas sahranjen na porodičnom groblju u Stupčevićima pored majke i sestre.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here