Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović mogao bi da postane novi šef stručnog štaba banjalučkog Borca, prenosi ,”Glas srpske”.

Naime, aktuelni trener Borca iz Banjaluke Vlado Jagodić je na izlaznim vratima tog kluba, a uprava crveno-plavih namerava da angažuje Nenada Lalatovića, koji se ističe kao prvi izbor.

Pored trenera Vojvodine, navode se još četiri kandidata, a to su Darko Vojvodić, Vule Trifunović, Dragan Jović i Nemanja Miljanović.

Međutim, kako saznaje “Sportska centrala”, uprava Vojvodine ne namerava da pusti Lalatovića pre isteka njegovog ugovora, a ni on ne bi imao ništa protiv da ostane, ukoliko se situacija u Vojvodini stabilizuje. Novi rukovodioci su spremni da reše probleme koje je klub imao u poslednje vreme, a dolazak novog sportskog direktora Milana Kosanovića trebalo bi dodatno da poboljša skauting i proizdovdnju mladih igrača. Lalatović bi time mogao da bude zadovoljan, budući da sa Nikolom Lazetićem nije “kliknuo”.

I njegovo raspoloženje se vidno promenilo nabolje od imenovanja nove uprave i od isplaćenih dugovanja igračima i zaposlenima, pa je teško poverovati da bi temperamentni stručnjak želeo da promeni sredinu ove zime zarad odlaska u Republiku Srpsku.

On je i sam naveo da je bilo kontakta sa neimenovanim klubom iz inostranstva i više detalja nije želeo da otkriva.

Lalatovićev ugovor sa Vojvodinom ističe na leto naredne godine, kada će, pretpostavlja se, potražiti novi angažman.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here