JA MISLIM OVAKO….

0

Aleksandar VUČIĆ
premijer Srbije
– Ponosan sam što su naši ministri na zasedanje Vlade Srbije u Niš otputovali autobusom. I nikakvog veselja nije bilo, ali je vama bilo veselja jer niste iz limuzina izlazili.

Nada ĐUKIĆ BLONDI
srpska starleta
– Nemam pojma šta sam završila! Sredio mi uticajni kum fakultetsku diplomu preko veze!

Vujadin IVANIŠEVIĆ
rukovodilac istraživanja na Caričinom gradu
– Na osnovu zasečenih kostiju medveda utvrđeno je da su te životinje korišćene u ishrani, a na trpezama se često nalazilo i meso jelena, ali i morune… Ovde će se raditi nešto što do sada nije rađeno u srpskoj arheologiji, a to je istraživanje uticaja čoveka na okolinu u šestom veku.

Seka ALEKSIĆ
pevačica
– Oduvek sam bila emotivna, a kako vreme prolazi i iskustvo lagano menja životne prioritete, osećanja su mi sve bitnija. Posebno ona plemenita, lepa, pozitivna.

Zoran BABIĆ
Šef poslaničke grupe SNS
– U prethodnim mesecima, kada smo najavili da se radi Zakon o platnim razredima i da će biti nekog smanjenja plata u javnom sektoru, neki u javnim preduzećima su brže-bolje podigli plate za te procente za koje će biti smanjene. U javnim preduzećima su plate od 2008. do 2012. porasle za 68 odsto.

Radomir ILIĆ
državni sekretar u Ministarstvu pravde
– Počinioci krivičnih dela uplatili su čak 8,5 miliona evra za humanitarne svrhe u zamenu za slobodu. Problem je što nije bilo gotovo nikakve kontrole. Tako je direktor jednog kliničkog centra poslao zahvalnicu i obavestio tužioca da su zaposleni za te pare otišli na seminar u Brazil.

Tanja PETROVIĆ
bivša karatistkinja
– Ja sam ustvari istraživač granica i meni je važan adrenalin. Ali, nisam trkač za adrenalinom jer je on tu kao propratna pojava. Važno mi je da istražim sebe kako reagujem iz prelaska iz jednog sveta u drugi, tokom padanja iz vazduha u vodu.

Ivana STAMENKOVIĆ SINDI
pevačica
– Nisam kupila diplomu Megatrend univerziteta kako bih se predstavljala kao diplomirani ekonomista. Kakva je to zemlja u kojoj ne mogu da se zaštitim od "uglednih" bolesnika i psihopata na položajima?! Zemlja u kojoj su poremećene osnovne moralne vrednosti!

Milan VASIĆ
glumac
– Mislim da književna dela ne treba menjati i modernizovati, ali neophodno je ekranizovati više romana i drama.

Siniša MALI
gradonačelnik Beograda
– Da nije promenjena vlast u Beogradu i politika kojom se vodio grad, da nisu promenjeni direktori javnih preduzeća… grad bi bankrotirao. Mi nismo imali šta da nasledimo i nastavimo osim dugova i morali smo da vadimo kestenje iz vatre.

Novak ĐOKOVIĆ
teniser
– Evo navikavam se da nosim prsten. Kad kažem moja supruga, tako lepo zvuči sada. Jelena i ja zajedno smo skoro devet godina i brak je prirodni rasplet okolnosti i neki naredni korak u našoj vezi, da krunišemo našu vezu i ljubav brakom.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here