JA MISLIM OVAKO…

0

Milan LANE GUTOVIĆ
glumac

– Pošto je sastav našeg stanovništva takav da je najviše nepismenih, pa polupismenih, a ostalo su akademici, mi pravimo TV programe za polupismene i nepismene. U skladu sa tim biraju se i urednici. Pa ne može akademik da prepozna polupismenog, nego to može samo nepismen urednik.

Srđan KOLARIĆ
predsednik opštine Čukarica

– Dragica Radosavljević Cakana je potpisala ugovor o delu za povremene poslove i primaće mesečnu nadoknadu sa prevozom i toplim obrokom od 45.000 dinara.

Dragica RADOSAVLjEVIĆ CAKANA
pevačica

– Potpuno volonterski radim taj posao. Pomažem da se osnuje hor izvorne muzike koji bi činili osnovci i srednjoškolci sa Čukarice. Ovih dana bi trebalo da napravimo audiciju po školama.

Bojan PAJTIĆ
lider Demokratske stranke

– Država koja podiže kredite da bi isplatila penzije i plate jeste država koja je suštinski bankrotirala, ali niko to ne izgovara, zbog toga što se to formalno nije dogodilo i što želi to da prikrije.

Mimi ORO
starleta

– Postoji prostitucija uopšteno i na estradi, među poznatim ljudima, a postoji i uopšteno prostitucija. Ne mora da bude samo na estradi. Ja nikada nisam niti uzela novac za tako te neke stvari i to. Pre bi me dečko prebio nego da idem malo levo-desno.

Dušan VUJOVIĆ
ministar finansija

– Postoji velika zainteresovanost investitora za privatizaciju društvenih preduzeća u Srbiji. Agenciji za privatizaciju je upućen veliki broj pisama o zainteresovanosti, a čak 60 odsto njih je kredibilno.

Svetlana CECA RAŽNATOVIĆ
pevačica

– Tražila sam 2012. vizu, imala sam zakazanu turneju u SAD, ali su me odbili bez ikakvog objašnjenja. Čula sam posle da me u ambasadi vode kao nekakvog teroristu!

Dušan BAJATOVIĆ
generalni direktor Srbijagasa

– Ne znam na čemu da štedim, samo mogu da naplatim ono što mi duguju. Mi dugujemo 633 miliona evra bankama, a nama duguju milijardu i 100 miliona evra. Bar polovina je nenaplativo, jer nemate od koga da naplatite.

Vesna ZMIJANAC
pevačica

– Ne pratim to da li me neko sačekuje i ne zanima me uopšte. Ne visim ja na ofingeru, pa da me neko uzima i ostavlja kada hoće. Ponajmanje ja ne uzimam tuđe otpatke.

Zoran MILANOVIĆ
premijer Hrvatske

– Cilj HDZ-a je da svaki put, kad je u opoziciji, huška, a kad dode na vlast, pravi se da se ništa nije dogodilo. To je nedosledno. Srbija ne vuče Hrvatsku za nos, jer nije u prilici da to radi.

Petar BOŽOVIĆ
glumac

– Novu suprugu sam upoznao u Centru za mršavljenje Čigota. Sedeo sam pored recepcije kad je ona došla da traži peškir, a ja prokomentarisao: "Dajte joj dva." Tada smo se pogledali i odmah zaljubili.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here