Jankovićeva želi u vrh WTA liste

0

Jankovićeva je pre tri nedelje na Floridi počela pripreme za novu sezonu.

"Moj tim je uz mene, svaki dan imamo plan rada i program kojeg se striktno pridržavamo, sve u cilju da se pripreme za nastupajuću 2010. odrade tako da će nakon njih, u toku takmičarske godine stići i željeni rezultati. Nije lako svaki dan ustajati rano, provoditi sate i sate na terenu, ali sve je to cena koja se mora platiti da bi ostvarila svoj cilj i bila u svetskom vrhu. Treninzi mi ne padaju teško, jer je tenis moje životno opredelenje i to je nešto u čemu uživam i što volim da radim", navela je Jankovićeva na svom zvaničnom sajtu.

 

Ona je istakla da trenira u Akademiji Bolitijeri.

 

"Žao mi je što deo priprema ne mogu da odradim u Beogradu, što je i dalje takva situacija, kao kada sam ja počinjala da igram tenis, nema terena ni uslova za treninge. Nažalost tolike godine su prošle, toliko smo učinili za naš i svetski tenis, a jošu našoj zemlji, u našem Beogradu nemamo uslove da treniramo i moramo da putujemo po svetu i tražimo mesta u kojima ćemo se spremati za pobede koje se od nas uvek očekuju i na koje smo navikli naš narod", dodala je srpska teniserka.

 

Jankovićeva je najavila da će prvi turnir u narednoj sezoni odigrati 10. januara naredne godine u Sidneju.

 

Ona je istakla da jedva čeka da nastupi za reprezentaciju Srbije u meču Federejšn kupa protiv Rusije, koji će biti odigran početkom februara.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here