Januarska fudbalska pijaca: Klose ide “preko bare”, Pazarci se pojačali

0

Beta/AP/A. C.
Poslednja opcija za vezni red Intera: Mario Suarez
 

Na portalu Vestionline pratite iz minuta u minut dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

19:25 – Inter se uključio u utrku za Matiju Destra kojeg žele i Arsenal, Čelsi i Tottenhem. U suportnom transferu bi otišao golaman nero-azura Samir Handanovič.

19:23 – Tottenham je započeo pregovore sa Sasuolom oko Simonea Zaze. Problem bi mogao stvoriti Juventus koji ima deo prava na igrača, piše "Dejli ekspres".
18:41 – Menadžer Marka Rojsa, Dirk Hebel, demantovao je pisanja španskih medija da će njegov klijent na leto preći u Real Madrid.
17:33Darko Lazović je bio na pregovorima u Đenovi, ali dogovor nije postignut pa je još igrač Crvene zvezde.
17:25 – Real Madrid razmišlja o dovođenju Joakima Leva na klupu posle Evropskog prvenstva 2016. godine, piše "Mundo deportivo"

17:17 – Miroslav Klose definitivno se neće vratiti u Verder, ali bi vrlo lako mogao napustiti Lacio i otići u Sjedinjene Američke Države, piše Bild. Rekorder po broju golova na Svetskim prvenstvima ove sezone u redovima rismkih nebesko-plavih jer prednost ima naš reprezentativac Filip Đorđević, pa je u nekoliko navrata izjavio da je nezadovoljan malom minutažom.

17:15 – Mančester Junajted je spreman da stavi na raspolaganju Luju van Galu 190 miliona evra za prelazne rokove u ovoj godini kako bi bili konkurentni Čelsiju i Mančester Sitiju. Kevin Strotman i Mats Humels su u prvom planu, pišu britanski mediji.

16:50 – Fudbalski klub Novi Pazar angažovao je Filipa Arsenijevića, koji će u tom superligašu provesti narednih šest meseci. Ovaj 31-godišnji ofanzivni vezista je tokom jesenje polusezone nosio dres Jagodine, a igrao je i za kazahstanski Šahtjor Kargandi, grčki Padrakikos, Javor, Sevojno, Mačvu, OFK Beograd i užičku Slobodu.

15.08 – Jan M’Vila je prihvatio činjenicu da ga Inter nema u planovima, pa će raskinuti saradnju sa Italijanima i vratiti se u Rubin. 

14.04 – Verder iz Bremena je potvrdio interesovanje za Miroslavom Kloseom, a nemački klub ima konkurenciju timova iz MLS lige, tvrdi nemački Bild.

13.54 – Marko Marin napušta Fiorentinu. On će ove zime najverovatnije napustiti Firencu i vratiti se u Čelsi koji ga je pozajmio letos. Vinćenco Montela razmišlja da dovede Mohameda Salaha iz istog kluba, takođe na pozajmicu. 

13.19 – Arsenal se opet fokusirao na mlade igrače, pa je 15-godišnji igrač Plzena Martin Grajcijar na svom Fejsbuk profilu otkrio da se dogovorio sa "tobdžijama" i da u subotu putuje u London. Još jedno maloletno pojačanje Arsena Vengera.
12.29 – Kineski Gvangžu Evergrande je doveo doskorašnjeg napadača Salcburga Alana Karvalja i to za "tričavih" 11.100.000 evra, potvrđeno je na zvaničnom sajtu kluba. Brazilac je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Gvangžuom. 
11.53 – Ne samo da je Bešiktaš zainteresovan za Mohameda Salaha već želi još

jednog igrača Čelsija, mladog vezistu Nejtana Akea i predstavnici turskog kluba
su u Londonu kako bi završili posao. 

11.42 – Totenhem je kontaktirao Sasuolo u vezi transfera Simonea Zaze, ali i Juventus se pita u vezi Italijana zato što imaju opciju da otkupe njegov ugovor za 15.000.000 evra na kraju ove sezone,  ili 18.000.000 evra u junu 2016. godine. Glavni ljudi londonske ekipe će se danas sastati sa Italijanima. 
11.25 – Mario Suarez može na pozajmicu u Inter. "Jorgandžije" su prihvatile da pošalju igrača u Milano na šest meseci, uz opciju otkupa ugovora na leto, iako su isprva odbijali ovu opciju.
10.55 – Marcelo Brozović je meta Milana, Napolija i Arsenala, a igračev agent tvrdi da je vezista Dinama iz Zagreba spreman da pojača "tobdžije", a Arsen Venger će za hrvatskog reprezentativca morati da izdvoji oko 7.800.000 evra. Brozović može odmah da zaigra za londonski tim.
10.46 – Matija Nastasić se bar na šest meseci skrasio u Šalkeu, iako su se letos i jesenas kao zainteresovani pominjali samo italijanski klubovi. Štampa sa "čizme" otkriva da su i ove zime timovi sa Apenina bili aktivni u želji da dovedu srpskog štopera – Milan, Lacio i na kraju čak i Inter su ostali praznih ruku. 
10.39 – Alan Pardju je priznao da Kristal Palas nije uspeo da ubedi Džermejna Defoa da pređe na "Selhurst Park", umesto njega doveden je Jaja Sanogo na pozajmicu iz Arsenala, ali klub i dalje traži drugog napadača. Defo bi trebalo da potpiše za Sanderlend. 

10.25Solunski crno-beli aktivni su na tržištu u ovom prelaznom roku, a jedan od glavnih pikova trenera Angelosa Anastazijadisa je povremeni reprezentativac Srbije Miralem Sulejmani.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here