Printscreen
Marijana Kovačević

Marijana Kovačević, nekada Čvrljak, bila je pobednica “Velikog brata” 2011. godine, a ljudi su je upamtili i kao i prvu rijaliti preljubnicu. Ona je tadašnjeg muža, sa kojim ima ćerku, prevarila sa Nikolom Nemeševićem Nemešom, zatim se udala za njega, i posle osam meseci razvela.

Kako je jednom prilikom preneli hrvatski mediji Marijana se sada preziva Seifert, budući da se tajno udala za izvesnog Karla Seiferta iz Zagreba.

Supružnici, kažu prijatelji para, žive u Zagrebu, a navodno su se upoznali u jednom zagrebačkom kafiću, gde je Marijana radila kao konobarica. Pojavile su se informacije da su oni razvode, ali Marijana nije htela da razgovara o pojedinostima iz privatnog života, koji poslednjih godina krije kao zmija noge.

Nakon pobede u Velikom bratu, povukla se iz javnosti, okrenula se veri i duhovnosti, radila je u jednom kol-centru u Zagrebu, a potom i kao konobarica.

Podsetimo, Marijana je u Veliki brat ušla kao udata žena, ali se odmah zaljubila u Nikolu Nemeševića Nemeša (30) i pred kamerama prevarila tadašnjeg supruga.

Sa Nemeševićem je imala burnu vezu – raskinuli su 2014. godine, ali su se posle dve godine pomirili i venčali. Ipak, brak je kratko trajao i posle osam meseci su se razveli.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here