pixabay.com

Kao što muškarci često odmeravaju ženske obline, grudi, zadnjicu, tako i žene zanimaju pojedini delovi muškog tela.

O njemu se vode mnoge polemike, postoje i brojna nagađanja da veličinu polnog organa muškarca možemo proceniti na osnovu nekih drugih delova tela kao što su nos, stopala i slično.

Kako nije baš pristojno zaviriti nekome u pantalone, mnogi su istraživali način kako bi prema nekim fizičkim karakteristikama mogli da otkriju dužinu muškog polnog organa.

Da biste otkrili to što vas zanima, prema rezultatima nove studije sprovedene u Japanu, potrebno je samo da pogled usmerite na lice muškarca koji vas zanima. Naučnici su merili veličinu penisa u erekciji, a nos po dužini, i širini. Ono što su zaključili je to da se prosečna veličina penisa slaže s veličinom nosa – dakle veći je kod pojedinaca koji imaju veći nos.

Zaključili su da su ova dva parametra povezana.

“Studija je ograničena na Japan, a još nije jasan razlog zašto je veličina nosa povezana s veličinom penisa. Činjenica da je veličina (dužina) penisa povezana s nosom daje do znanja da s tim podatkom nemaju veze godine, visina i težina, ali je određen već pri rođenju”, pojasnili su autori studije.

Studija je zaključila kako muškarci s velikim nosem imaju i penis koji je oko 30 odsto duži.

Naučnici su otkrili kako muškarci s kraćim nosem, oko 4,5 cm, imaju u proseku penis dug oko 10 cm. Ako je u pitanju nos dug 5,5 cm, penis bi mogao biti dugačak oko 13,5 cm. Duži je dakle za oko 29 odsto.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here