Hervig Štraka, menadžer austrijskog tenisera Dominika Tima, izjavio je da je Novak Ðoković jedini krivac za nastalu situaciju sa korona virusom na Adria Touru.

– Turnir je bio zamišljen kao humanitarni, ali je od početka krenuo u lošem smeru. Jedini ko je kriv je Novak Ðoković. On je kreator i realizator. Ni Dominik, ni bilo ko drugi ne treba da se izvinjava. Oni su učestvovali i ponašali se kako su organizatori dozvolili. Samo Ðoković treba da se izvini, niko drugi. Insistirao sam da se uvedu neke mere, da na tribinama ne bude više od hiljadu ljudi, da se drži distanca, ali ništa nije uvaženo – rekao je Štraka za austrijski Standard.

Tim, pobednik beogradskog izadanja Adria Toura, prethodno je rekao da je ponašanje učesnika na turniru bilo previše euforično, ali da su verovali korona pravilima Vlade Srbije, a Štraka je rekao da je i Tim pružio negativan primer.

– On nije bio glavni protagonista, iako je poslao lošu sliku. Uklopio se u ambijent, koji su drugi stvorili – zaključio je Štraka.

1 COMMENT

  1. Nole tebe narod voli i ti si veliki covjek.Ovi sto ti zamjeraju vjeruj mi da su vise ucili zla prema nekom nego sto ti mozes da pomislis.Svako dobro i glavu gore,uvjek sve radis iz najboljih namjera ali Nole…covjek je covjeku vuk!Ne vole te zato sto si to sto jesi,shvati.Da ne znam sto uradis..ali narod te voli i Bog je uz tebe!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here