Printscreen
Jelisaveta Orašanin

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić izgovorili su sudbonosno “da” 2017. godine u prisustvu najbližih prijatelja i članova porodice. Kruna njihove ljubavi su Petra i Bogdan, a kako je glumica ispričala, pre venčanja zabavljali su se veoma kratko.

Iako je želela da zadrži svoje prezime Orašanin, na venčanju se predomislila, pa uzela Teodosić.

– Iznenadila sam ga. Nikada nisam htela da promenim svoje prezime prilikom udaje. I onda sam počela da razmišljam o deci kada smo krenuli da pričamo o stupanju u brak – rekla je Jelisaveta.

Kako je otkrila, zabavljali su se veoma kratko.

– On je razmišljao o braku, mi smo se videli ukupno 19 puta pre nego što smo stupili u brak. Tačno 19. put je bilo na venčanju – rekla je glumica, koja je priznala da je čak i rodbinu upoznavala na svadbi.

– Kada su išle one zajedničke fotografije, bilo je da mi Miloš kaže: “Ovo je moja tetka, moj brat”, a ja: “Drago mi je ja sam Jelisaveta” – ispričala je kroz osmeh glumica i dodala:

– Niko nam se nije mešao. To je ljubav na prvi pogled. Tu su i Petra i Bogdan pa imamo još dosta da opravdamo taj prvi pogled – ispričala je Jelisaveta u emisiji “TV lica kao sav normalan svet”.

1 COMMENT

  1. Lepa zena i jos bolja glumica.dobra supruga i jos bolja majka.Mislim da spada u krug postovanih srpkinja

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here