Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su meč 16. kola Linglong Superlige Srbije protiv Javora iz Ivanjice.

 

Zanimljiv meč viđen je u Ivanjici, a završen je rezultatom 1:1.

Javor je prvi imao solidne prilike, ali je prvu pravu ipak napravila Crvena zvezda – Mirko Ivanić je propustio zicer, tačnije, golman Lazović je uspeo da odbrani udarac iz blizine.

Tražili su navijači i igrači Javora jedanaesterac u 10. minutu, ali sudija Piper je odlučio da je Rodićev start bio čist. U 24. minutu domaći igrači su fantastičnu akciju krunisali golom Nikola Petković, dok je asistenciju upisao Mrkaić.

Ričmond Boaći je na samom kraju prvog dela igre propustio veliki zicer. U 65. minutu posle duela Boaćija i golmana Javora, napadač crveno-belih se na trenutak onesvestio, ali se srećom brzo pridigao posle intervencije lekarske ekipe.

Pritiskala je Zvezda žestoko, Boaći se potpuno oporavio nakon sudara sa Lazovićem, uspeo je i da postigne gol, ali on je u 75. minutu poništen zbog ofsajda.

Pokušavao je u finišu ponovo Vulić, prvo je bio neprecizan iz slobodnog udarca, a potom je u 84. minutu šutirao i preko gola.

I, konačno su crveno-beli uspeli da slome odbranu Ivanjičana. Učinio je to Milan Jevtović u 87. minutu. Boaći je poslao loptu prema rezervisti, koji je lako savladao golmana Lazovića.

Javor: Lazović, Amanović, Dolmagić, Jevremović, Kolaković, Kuveljić, Maričić, Mrkaić, Pavišić, Petković, Piščević.

Crvena zvezda: Borjan, Gajić, Milunović, Babić, Rodić, Kanjas, Vulić, Ben, Ivanić, Simić, Boaći.

 

Da li je Javor oštećen za penal protiv Zvezde? (VIDEO)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here