Treći fudbaler premijerligaša Brajtona pozitivan je na korona virus, pa je tako i sam nastavak sezone doveden u pitanje, prenosi BBC

Kako se navodi, neimenovani fudbaler testiran je u subotu i moraće da provede 14 dana u izolaciji, dok su dvojica igrača ranije tokom pandemije pozitivno testirana na Covid 19.

U martu je potvrđeno da je jedan fudbaler ovog tima bio pozitivan na Covid-19, nakon što su pojedinci pokazali simptome, a sada je poznato da su se ukupno trojica igrača premijerligaša zarazila.

– To je problem. Nažalost treći fudbaler nam se zarazio, uprkos merama opreza koje smo preduzeli u poslednjih nekoliko nedelja, kada igrači nisu bili deo nikakvog značajnog treninga – potvrdio je klupski operativac Pol Barber.

– Postoje razlozi za brigu i mislim da je normalno da ih svi klubovi imaju. Želimo da budemo sigurni da smo uradili sve za bezbednost i da postoje svi potrebni protokoli kako bi smo izbacili rizik što je brže moguće – zaključio je Barber.

Premijer liga prekinuta je 13. marta devet kola pre kraja, a klubovi bi sutra trebalo da se sastanu i da razgovaraju o ponovnom pokretanju lige, koja bi trebalo da se nastavi početkom juna.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here