MN Press
Luka Jović

Srpski fudbaler Luka Jović postigao je gol u subotnjem porazu Milana od Atalante rezultatom 2:3 u meču 15. kola Serije A, a posle drugog gola na drugom uzastopnom meču izjavio je da dobro trenira i da rad konačno počinje da se isplaćuje.

“Sigurno da rezultat u Bergamu nije onakav kakav smo priželjkivali. Moglo je da ode i na drugu stranu. Igrali smo bolje u prvih 45 minuta, ali inicijativa nije rezultirala prednošću”, rekao je Jović posle meča protiv Atalante, a onda se osvrnuo na lični učinak.

“Što se mene tiče, dva gola u dve utakmice zaredom, osećam da se vraćam u formu u kojoj želim da budem. Dobro treniram i rad konačno počinje da se isplaćuje. Uz poverenje trenera Piolija, zaista mislim da sam na dobrom putu da pokažem da navijači i ekipa mogu da računaju na mene”, dodao je on.

Na kraju je pomenuo i meč protiv Njukasla koji je na programu u sredu u Engleskoj.

“Okrenuti smo sledećem izazovu, a to je Liga šampiona i dokazivanju da imamo kvalitet za nastavak takmičenja u Evropi”, zaključio je Jović.

Milan samo pobedom na stadionu “Sent Džejms Park” može da obezbedi nastavak sezone u Evropi, ali ako osvoji tri boda, a PSŽ ne izgubi u Dortmundu, “rosoneri” će se preseliti u Ligu Evrope.

Ukoliko ne pobedi u Njukaslu, Milan će okončati sezonu u Evropi za ovu sezonu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here