Foto: MN Press
Luka Jović

Fudbaleri Srbije gostuju u četvrtak Norveškoj u baražu za EURO, a na terenu bismo mogli da vidimo direktan duel saigrača iz Real Madrida.

Jedan od ključnih igrača “vikinga” je Martin Edegor, dok šansu u napadu “orlova” čeka Luka Jović.

Njih dvojica su razgovarali u Madridu o predstojećem duelu u Oslu.

– Razmenili smo nekoliko rečenica o meču, nismo imali baš mnogo vremena. Jović se brine da će ovde u Oslu biti hladno tokom utakmice. Verovatno misli da se u Norveškoj ljudi smrzavaju tokom cele godine – rekao je Edegor.

Edegor se posle sjajne sezone u Real Sosijdadu (7 golova, 9 asistencija) vratio i konačno dobio šansu u “kraljvskom” klubu, a iako je imao problema sa kolenom ističe da je u dobroj formi.

– Nikad nisam bio zabrinut za svoju budućnost zbog povrede kolena. Više sam bio frustriran jer nisam mogao da igram na željenom nivou – kaže plejmejker Reala.

Izgledalo je kao da će Edegor propustiti meč godine svoje reprezentacije zbog koronavirusa.

– Nije bilo prijatno. Malo sam se i zabrinuo jer sam razmišljao o narednim mečevima u nacionalnom timu. Srećom ispostavilo se da je drugi test na koronu bio negativan i da je to bila lažna uzbuna – rekao je Edegor.

Navijači Norveške se pred meč sa Srbijom uzdaju u sjajni tandem koji sa Edegorom čini napadač Borusije Dortmund Erling Haland.

– Samo mu daj loptu. Tada će verovatno zakucati par golova u protivničku mrežu. Nadam se da će biti uspešan protiv Srbije – ističe Edegor.

Duel Norveške i Srbije na programu je u četvrtak od 20.45, a na tribinama će biti i oko 200 domaćih navijača.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here