Kad ovo pročitate, neće vam biti do seksa

0

hwalls.com
Pazite šta radite tokom novogodišnjih praznika
 

Da, on može da slomi penis

Povremeno neko kaže da zna za lika kome je tokom žestokog seksa "pukao" polni organ. Čak se i čulo kako puca. Nemojte da se smejete.

Istina je da vlaknasta membrana penisa (tkivo koje se prilikom erekcije stvrdne) može pući kada je previše savijena. Ono što je još neverovatnije je da se to češće događa muškarcima dok varaju svoje partnerke. Naime, tada se muškarci češće seksaju pod oštrim uglom od 90 stepeni, pa su skloniji neobičnijim pozama ili mestima, jer pokušavaju da zadive ljubavnicu, a akrobatski seks je prilično opasan.
 

Možete ostati spojeni za vreme seksa

Neko zna za nekoga ko je imao aferu i za vreme seksa je u stan iznenada upao prevareni muž, ali umesto da ljubavnik "zapali" on je ostao zaglavljen u ženi.

Zvuči kao seksualna urbana legenda, ali ponekad i najgluplje priče imaju nešto istine u sebi. Iako je izuzetno retko, postoje zabeleženi slučajevi ovog fenomena nazvanog 'penis captivus'.
 

Od seksa se može oslepeti

Znate one stare priče da ne smete da masturbirate jer bi mogli da oslepite? Pa postoji i priča o frajeru koji je oslepeo jer je malo prežestoko mislio na jednu porno zvezdu. Navodno je izjavio da se isplatilo.

Uprkos tome što će vas gotovo svi uveravati da je masturbacija potpuno sigurna, to nije u potpunost tačno. Naime, moguće je doživeti toliko agresivan orgazam koji će vas oslepeti. Doduše, taj gubitak vida je kratkotrajan i traje svega nekoliko minuta. I, kao da to nije dovoljno bizarno, oslepećete samo na jedno oko.
 

Alergije na hranu mogu se preneti spermom

Da, ne biste verovali, ali ako je vaš partner pre seksa konzumirao neku namirnicu na koju ste vi alergični, a ne koristite zaštitu tokom oralnog seksa, lako je moguće da njegova sperma izazove alergijsku reakciju kod vas.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here