“Kada se nosi grb Crvene zvezde, zna se šta se radi, ne volim izgovore”: Stanković iskren posle Rada

0
Foto: MN Press
Dejan Stanković

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković ocenio je da je njegova ekipa utakmicu protiv Rada trebalo da reši u prvom poluvremenu, ali da iapk igračima nema šta da zameri, s obzirom da je u timu bilo nekolicina igrača koji nisu standardi.

– Misim da ne možeš da promašiš toliki broj šansi u prvom poluvremenu, koje je trebalo da bude najmanje s tri gola razlike za nas. Imali smo kontrolu sve vreme u prvih 45 minuta, ali… Kada neko želi pobedu više od tebe, to onda tako i bude – rekao je Stanković za televiziju Arena sport.

Rad i Crvena zvezda igrali su danas nerešeno 2:2 u 35. kolu Superlige Srbije.

– Primili smo golove na naše greške, loše postavljanje u odbrani. U ekipi je bilo nekoliko igrača koji nisu standardni, koji nemaju dosta ritma, ali kada se nosi grb Zvezde, zna se kako se bori za njega, bez obzira što smo rešili šampionat. Ne mogu ništa zameriti i ovo ne treba ništa da menja u našim glavama, idemo dalje – rekao je trener crveno-belih.

Trener Rada Milan Milanović kazao je da njegovoj ekipi osvojeni bod protiv šampiona Srbije neće značiti mnogo, ali da je zadovoljan izdanjem svog tima.

– Bod neće značiti mnogo, jer imamo još tri utakmice i moramo da igramo na pobedu. To je ono što ja očekujem – rekao je Milanović.

– Danas je bilo sparno, teško za igru, ali obe ekipe su dale sve od sebe. Čestitam svom timu na odličnoj igri, taktičkoj, disciplinovanoj, imali smo i mi naše šanse, iako je Zvezda bila bolja, posebno u prvom poluvremenu. Čestitam im na tituli i želim im mnogo sreće u finalu Kupa Srbije – dodao je on.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here