Održan je žreb za četvrtfinale i polufinale Lige šampiona u Nionu, koja se nastavlja u potpuno novom formatu zbog pandemije koronavirusa. 

Tokom žreba, nije bilo predstavnika klubova, već su oni pratili izvlačenje putem video linka. Parove je izvlačio nekadašnji fudbaler Juventusa i Borusije iz Dortmunda Paolo Sousa. Tako nas u avgustu očekuje mnogo uzbuđenja i derbija.

Prvi par i odmah derbi pošto će se sastati bolji iz duela Mančester siti – Real Madrid (prvi meč 2:1 za “Građane) i Juventus i Lion (0:1).

Parovi četvrtfinala: 

Mančester siti – Real Madrid (2:1) /Juventus – Olimpik Lion (0:1)

Barselona – Napoli (0:0) / Bajern Minhen – Čelsi (3:0)

Lajpcig – Atletiko Madrid

Atalanta – Pari Sen Žermen

Parovi polufinala: 

I Polufinale:

  1. Mančester siti – Real Madrid (2:1) /Juventus – Olimpik Lion (0:1) – 2. Barselona – Napoli (0:0) / Bajern Minhen – Čelsi (3:0)

II Polufinale

3. Lajpcig – Atletiko Madrid – 4. Atalanta – Pari Sen Žermen

Finale

Da podsetimo, Već su poznata četiri učesnika, dok će preostala četiri biti poznata nakon što se odigraju preostali mečevi osmine finala, gde nije bilo revanša zbog prekida takmičenja zbog pandemije korona virusa.

U žrebu za četvrtfinale i polufinale nije bilo povlašćenih ekipa, niti su postojala ograničenja da ekipe iz iste zemlje ne mogu da igraju jedna protiv druge.

Plasman u četvrtfinale obezbedili su Atalanta, Lajpcig, Atletiko Madrid i Pari Sen Žermen, a pridružiće im se još četiri ekipe, nakon što odigraju svoje revanš mečeve osmine finala. One su su na programu 7. i 8. avgusta, na terenima domaćina ekipa i igraće se bez publike.

U njima se sastaju Mančester Siti i Real Madri (2:1 za Siti u prvom meču), Bajern – Čelsi (3:0 za Bajern u prvom meču), Juventus – Lion (1:0 za Lion u prvom meču) i Barselona – Napoli (1:1 posle prvog meča).

Termini

Revanši osmine finala – 7. i 8. avgust
Četvrtfinala – 12, 13, 14. i 15. avgust
Polufinala – 18. i 19. avgust
Finale 23. avgust

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here