pixabay.com

Ljudi nisu monogamna bića, a ni zaljubljenost ni ljubav nisu trajne kategorije. Zato je svaka ljubav borba, svakodnevna. Naravno, ukoliko procenite da je vredno boriti se za određenog muškarca.

A za tu borbu valjalo bi da koristite proverene savete – recimo ova tri.

Čim počnete da ih primenjujete, on neće ni pomisliti na drugu.

Preuzmite inicijativu i kontrolu

Budite agresivniji i energičniji, nikako stidljivi. Oni žele ženu koja je inicijator u krevetu i koja može da im kaže šta od njih tačno traži, koja “bezobrazno” priča i uživa u orgazmu. Podelite sa svojim partnerom svoje seksi snove i odigrajte svoje imaginarne uloge u krevetu.

Pitajte ga za fantazije koje ima i ispunite ih

Umesto da nagađate, slobodno ga pitajte šta on zapravo želi u krevetu i koje su njegove najmračnije fantazije. Iznenadićete se koliko njih je u stvari vrlo jednostavno i prizemno kada je reč o seksu.

Pokušajte da pročitate njegove misli

I oni vole da ih nekada iznenadite, da vide koliko ih dobro poznajete.

Jednom kada u svojim fantazijama bude viđao samo vaš lik, lik žene koja je spremna da mu pruži sve, nikada više neće pomisliti na prevaru.

1 COMMENT

  1. Evo mojih saveta: naučite da dobro kuvate, dobar zalogaj neće niko odbiti.
    Nemojte da radite estetske zahteve, to će na kraju da odbije muškarca. Ili ako radite, da bude diskretno i da se na primećuje, nikako previše napumpana usta i botoks, zatezanja bora, ako imate može.
    Ostavite mu malo slobode, neka povodac bude malo duži.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here