Za uklanjanje dlačica sa lica i tela koje prate različiti uzroci kao što je genetika, hormonski poremećaji,… Za ovaj postupak potrebna su samo dva sastojka, mlevena kafa, soda bikarbona. 

Neprijatne dlačice na licu i telu mogu da se uklone redovnom depilacijom, brijanjem, trajnom epilacijom ili – sasvim prirodnim sredstvima.

Ukoliko ste zagovornik zdravog načina života i voljni da eksperimentišete, onda je ovaj ruski recept, po kome se dlačice trajno odstranjuju prirodnim sredstvima – pun pogodak.

Za uklanjanje dlačica sa lica i tela potrebna su samo dva sastojka, mljevena kafa, soda bikarbona i sedam dana strpljenja.

Za ovu smesu su vam potrebne:

2 kašike mlevene kafe,

1 kašičica sode bikarbone i malo vode

Pomešajte kafu, sodu bikarbonu i vodu u gustu pastu, a zatim je nanesite na delove tela i lica sa kojih želite da odstranite dlačice. Nežno trljajte nekoliko minuta, a potom operite masku vodom.

Ukoliko se ova maska koristi jednom dnevno tokom sedam dana, dlake i dlačice trebalo bi da nestanu bez traga. Dejstvo kombinacije ovih prirodnih sastojaka u potpunosti će ukloniti folikule dlaka.

Posle upotrebe domaće paste za skidanje dlačica, na lice i telo naneti hidratantnu, vlažnu kremu.

Oprezni treba da budu oni sa osetljivom ili veoma suvom kožom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here