Tanjug

Građani Srbije u Novu 2024. godinu ušli su praćeni muzikom na trgovima, žurkama u klubovima, restoranima, ali i brojnim drugim lokacijama.

Veliki broj Beograđana, ali i stranih gostiju dočekao je Novu godinu uz muziku na dve bine koje su bile organizovane na Trgu republike i Savskoj promenadi.

Na Trgu republike je nekoliko hiljada građana Novu godinu dočekalo uz Anđelu Ignjatović „Breskvicu”. Iako je bilo najviše mladih, na dočeku su se mogli videti i stariji sugrađani, ali i roditelji sa decom i veliki broj gostiju iz inostranstva.

Lepo vreme i prijatna temperatura, koja je prema podacima Hirdrometeorološkog zavoda oko ponoći bila čak devet stepeni, izmamili su na ulice veliki broj Beograđana. Oni su i nekoliko minuta pre ponoći ulazili na Trg republike koji je bio ograđen improvizovanom ogradom.

Na Savskoj promenadi su nastupili Frajle, koje su otvorile zabavu. Nakon njih su nastupili pevačica Sara Jovanović, poznatija i kao Sara Jo, i Dejan Petrović sa Big Bendom.

Novosađani su u 2024. godinu ušli uz nastupe Partibrejkersa i Kirila Džajkovskog u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave, gde je, sedmu godinu zaredom, organizovan doček Nove godine.

Na više bina tokom večeri su u Podgrađu nastupili ABBA Ring, Buč Kesidi, Elemental, Partibrejkersi, Ljubičice, Franck Roger, Kiril Džajkovski i Dejan Milićević.

Ove godine nije bilo novogodišnjeg vatrometa u organizaciji grada, ali je bilo mnogo privatnih vatrometa.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here