Kako je Lunja smuvao Mazu, dragi muškarci učite od njega

0

A kako je samo gleda: Lunja je pravi mangup sa manirima
 

"Kakav dan!", prve su Lunjine reči u kadru koji nas upoznaje sa "avlijanerom" sive boje. On nije najlepši na svetu, ali je optimista, a to žene vole. Dakle, već nakon prve rečenice znamo da je pred nama neko ko zna da se zabavlja i uživa u životu.

 

"A sada, da iskopam doručak", sledeća je Lunjina izjava. On ne brine mnogo i ne drami, sa osmehom na licu rešava probleme. To će se pokazati i kasnije, kada on i gospođica Maza upadni u ozbiljniju nepriliku. Pravi je muškarac zaštitnik na kojeg dama može da se osloni.

 

On voli decu. To priželjkuje skoro svaka žena. Kada prolazi pored prodavnice kućnih ljubimaca i ugleda štence u izlogu, on zastane i veselo im se obrati: "Slatki, mali mangupi". Da, da, baš kao što je i on sam – mangup sa manirima.

 

Osim dobrog zalogaja, njegov prioritet su i prijatelji. Rado će podeliti poslednju kost sa njima, izvući ih neprilike. A onda upoznaje damu…

 

 

Ne zna baš kako da joj se udvara, malo je trapav, ali to je tako šarmantno. Žene zaziru od prevejanih srcolomaca, a Lunja nikako nije jedan od njih. I znate šta još kod njega obara sa nogu – samopouzdanje. Lunja zna da ima posla sa damom visokih standarda i da on kao lutalica može malo da joj ponudi, ali ipak ne odustaje.

 

Mazi daje nadimak "Vrabac", bez ikakvog razloga, ali njoj i ne treba objašnjenje. On se šepuri, a ona trepće… Ne naziva je "Lepotice", "Šećeru", "Srce" i sličnim uobičajenim nadimcima koje žene tako često mogu da čuju. On je originalan, ali spontan. Zapamtite to, dragi muškarci.

 

A kako je samo gleda…

 

Možda ne zna da kuva, ali zna gde se  u gradu dobro jede
 

I još nešto – on se razume u hranu. Možda ne zna da kuva, ali zna gde se u gradu dobro jede. Špagete kod Tonija, na primer, nisu najskuplje mesto na koje je mogao da odvede svoju devojku na prvi randevu, ali je romantika zagarantovana.

 

I na kraju, Lunja je tip muškarca koji izbegava "život na uzici", osim ako to ne podrazumeva biti sa ženom svog života. On je zbog Maze pristao na ogrlicu oko vrata i ponosno je nosi kao dragoceni nakit koji ne može svako da ima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here