Kako je Toni Brekston pobedila bankrot i depresiju

0

Odlučila da napiše ispovest o svemu što je preživela: Toni Brekston
 

Pevačica je izdala memoare pod nazivom „Unbreak My Heart“ u kojima je pisala o tome kako je samo dve godina nakon najprodavanijeg albuma "Secrets" zakoračila u najmračniji period svog života – od bankrota 1998. godine do pada u duboku depresiju.

 

"Mnogo sam plakala, po ceo dan. Nisam mogla da verujem da sam sebi dozvolila da upadnem u takvu situaciju“, napisala je.

 

Nakon finansijskog kraha, Toni se tada zabavljala sa muzičarem Kerijem Luisom, sada već bivšim suprugom. Na nedaće koje su je snašle nadovezala se još jedna – Toni je ostala šokirana kada su joj rekli da je trudna, ali da mora da abortira zbog konzumiranja leka Akutan.

 

"Odjednom sam se suočila s izborom sa kojim sam uvek mislila da neću morati. Većala sam šta ću da radim i donela odluku. Iskreno, verovala sam da sam nekome oduzela život i stalno razmišljala o tome da će me Bog jednog dana kazniti zbog toga“, napisala je.

 

Toni veruje da je ta kazna došla sa njenim mlađim sinom sa Kerijem Luisom, kojem je sa samo tri godine 2006. utvrđen autizam.

 

"Prvobitni bes je brzo bio praćen drugom jakom emocijom – krivicom“, napisala je Toni, koja ima i sina Denima (13)

 

"Znala sam da sam oduzela život, a Bog mi je vratio tako što moj drugi sin ima autizam“

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here