Pixabay.com

Nekada je bilo ovako: ceo dan iščekujete novu epizodu omiljene serije, obavestite ukućane da je u 20 časova vaš termin za korišćenje televizije, serija počinje, vi sa junacima serije proživljavate sve situacije i emocije i baš kada je najuzbudljivije, epizoda se završi a vi morate da čekate novi termin za emitovanje serije.

A danas je ovako: uzmete GO4TV STAR paket, gledate epizodu za epizodom i uživate koliko god želite. Nema reklama, pauzu pravite vi kada to želite.

GO4TV STAR paketi vam omogućavaju da gledate vrhunske domaće serije o kojima svi pričaju i koje mogu da se porede sa serijama svetske produkcije. Ako ste ljubitelj akcije, iz minuta u minut vašu pažnju će držati serije Tajkun, Državni službenik, Dug moru, Pet, a ako pak volite da vam vreme provedeno ispred televizije prođe u razonodi i smehu, do suza će vas nasmejati serije Slatke muke sa genijalnim Andrijom Miloševićem, Državni posao, Dobro jutro komšija i Tate. Za sve vas koji volite drame pravi izbor su serije Igra sudbine, Junaci našeg doba, Švindleri. U ponudi su i druge serije, ekskluzivno u GO4TV ponudi.

U okviru GO4TV STAR paketa postoji i poseban kutak za decu. Serija Fin Tin školica i maštaonica deci na zanimljiv način objašnjava svet oko nas. Na put znanja decu vode pripovedač i maštar Mađion zajedno sa Vilom Šumilom, zaštitnicom dobrote i prirode.

I to nije sve. U okviru ovih paketa možete da pogledate preko 250 filmskih ostvarenja jugoslovenske kinematografije koji spadaju u kultne filmove koje svako mora da pogleda.

Kada se na sve ovo doda i Live TV, 250+ domaćih TV kanala i 300+ radio stanica, ponuda postaje neodoljiva.

Pogledajte ponudu serija i sadržaj GO4TV STAR paketa OVDE.

Vaše je samo da izaberete omiljeni paket i uživate.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here