“Kakva vlada, takva parada”

0

Boško Obradović
 

Satrešinstvo čačanskih Dveri saopštava da je apsolutno protiv održavanja parade i tvrde da se neće povući sa ulica Beograda dok se ovaj sramni događaj ne otkaže, jer to što se sprema nije normalno i narod Srbije ima obavezu da se suprotstavi.

– Dveri nemaju ništa protiv homoseksualaca, već se bune protiv nametanja načina mišljenja koje neprirodne stvari prikazuju kao prirodne, a nenormalne kao normalne.

 

Parada ponosa vodi ka urušavanju tradicionalnih i porodičnih vrednosti i to je samo početak nakon čega sledi legalizacija istopolnih brakova i usvajanja dece – saopštavaju čačanske Dveri i navode da taj nepotreban i sraman događaj služi da se skrene pažnja sa stvarnih problema koji opterećuju Srbiju.

 

Vučić neće da šeta

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da neće da učestvuje na gej paradi.
– Neću da budem na čelu, ni na začelju te kolone. Ne pada mi napamet i nemam potrebu da se udvaram bilo kome, pa ni nekom stranom ambasadoru. Šetnja je ustavno pravo, a tako je i moje ustavno pravo da tog dana budem u Tekiji s poplavljenima – rekao je premijer.

– Uostalom, kakva Vlada, takva i parada – kaže se u saopštenju koje je potpisao Boško Obradović, član Starešinstva Dveri, pozivajući srpske političare da se stave na čelo parade jer to oslikava njihov moral i shvatanja.

Pokret Dveri je najavio da će uskoro ponuditi rešenje ovog problema koje već odavno opterećuje srpsko društvo tako što će predložiti da gej parada u Srbiji bude zabranjena u narednih 100 godina, kao što je to učinjeno u Rusiji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here