Kanađani snimaju horore po Srbiji

0

Horor film iz Srbije najavljen kao jezivo strašan: Zvanični plakat filma
 

Glavne uloge u filmu tumače Ana Sakić, Saša Joksimović, Dina Prelević, Piter Čefi, Uroš Urošević, Miljana Kravić, a trebalo bi da zaigra i Ana Maljević. Film će se snimati na srpskom i engleskom jeziku.

 

Film će obilovati specijalnim efektima
"Efekte će raditi Mirko Lakobrija koji je radio na filmovima "Sveti Georgije ubiva aždahu” i "Zona mrtvih”. Ekipu filma zaista čine sve umetnici iz celog sveta. Svi smo se okupili u Srbiji, pa krećemo sa snimanjem u aprilu, veći deo filma će se snimati u Velikoj Reci, jedan deo na Kalemegdanu, jedan na Slaviji" kaže Danijel i navodi da će se film premijerno prikazati već u avgustu ove godine.

"Film je priča o neverovatnih šest dana terora i takvog zla za koje eksperti tvrde da je suviše strašno da bi bilo istinito. "Priča Tanje J.” je neobjašnjiv natprirodni fenomen koja će uplašiti svakog", kaže scenarista filma Danijel Vujić, inače poreklom iz Srbije, i objašnjava kako su došli na ideju da snimaju ovde.

"Moja distributerska kuća u Kanadi "Hollydan works”, koja distribuira većinu stranih filmova u zemlje bivše Jugoslavije, ima ugovor sa "Lions Gate”, producentskom kućom. Imamo dogovor za ovaj film i za još dva filma koja ćemo ovde raditi, isto horora, "Treći lift” i "Skoro mrtav”, tako da će ti filmovi biti prikazani svuda u svetu."

 

"Oni su nam tražili da malo promenimo scenografiju, lokaciju snimanja, a ovde u Srbiji su sela takva, uklapaju se u priču horor filma (smeh). Šalu na stranu, ali ovde zaista ima takvih mesta i izdavač se oduševio kada smo mu pokazali slike sela Velika Reka", otkriva scenarista filma koji je na filmu "Izgubljeni grad” radio sa slavnim Endijem Garsijom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here