Kapelo: Fudbaleri prerano postaju bogati

0

Italijanski strateg trenutno u vlastitoj svlačionici ima problem dvojice sukobljenih igrača Džona Terija i Vejna Bridž, koji su u svađi zbog iste žene, zbog čega se defanzivac Mančester sitija odrekao nastupa za "Gordi Albion", kao i Ešlija Kola koji se rastaje od svoje supruge zbog vanbračnih afera.

 

Kapelo je Terija zbog vanbračne efere s Bridžovom bivšom devojkom lišio kapitenske trake, a sve je svoje fudbalere pozvao na “primereno ponašanje” uoči Svetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.

 

"Teri, Bridž i Kol su važni igrači. Oni moraju biti uzori deci, svim engleskim navijačima. Zbog tog razloga moraju biti oprezni u svakom trenutku i žrtvovati neke stvari iz ličnog života. Svi su oni mladi igrači, bogati momci koji su do novca došli prerano i to je problem", rekao je Kapelo i dodao.

 

"Navijači moraju da razumeju da privatni životi nekih igrača nisu bili tako dobri, ali da je na terenu stvar drugačija. Mi smo svi deo engleske reprezentacije, branimo iste boje i navijačka podrška važna nam je u svakom trenutku. Nadam se da će nam pomoći."
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here