Karadžić: Drulović ostaje do 15. juna!

0

Tomislav Karadžić i Sep Blater
 

Prvi čovek srpskog fudbala Tomislav Karadžić rekao je u intervjuu za SPORTski žurnal da se FSS sigurno u skorije vreme neće baviti pitanjem selektora, jer je Ljubinko Drulović dobio podršku Skupštine i vodiće nacionalni tim na predstojeće tri prijateljske utakmice.
"Utakmice u Americi i protiv Brazila definitivno će voditi Drulović, koji ima veliku podršku FSS. Nema potrebe da se bavimo deplasiranim pričama o drugim kandidatima. Da ne bude zabune Ljubinka kao stručnjaka i čoveka izuzetno cenimo, a definitivnu odluku o selektoru donećemo 15. juna", poručio je Karadžić.

Na pitanje da li je tačno da je u izjavi za Anadoliju rekao da je srpska fudbalska reprezentacija u rangu sa Albanijom Tole je rekao:
"Imamo tešku grupu i euforija bi bila pogubna po nas. Po kvalitetu Srbija je ispred Danske, Jermenije i Albanije, dok ćemo se sa Portugalijom boriti za prvo mesto. To bi trebalo dokazati na terenu. Utakmica sa Jermenijom bez obzira što je prva ujedno je i prelomna. Zato moramo da budemo maksimalno oprezni".

Karadžić je takođe potvrdio da je nedavno bio u Londonu, gde se sastao sa kapitenom Orlova Branislavom Ivanovićem. Njih dvojica razgovarali su o atmosferi u reprezentaciji, nekim daljim koricama i strategiji.
"Igrači su za to da se spušta tenzija pred predstojeće kvalifikacije. Prednost i kvalitet su na našoj strani, ali važno je da to i dokažemo i dobijamo rivale u grupi", jasan je bio Karadžić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here