Karla vara Sarkozija, Sarkozi vara Karlu?

0

 

Predsednik Francuske Nikola Sarkozi odbio je da prokomentariše vest o kojoj bruje Francuska i Velika Britanija poslednjih dana, a to je da li je tačno da i on i njegova lepša polovina imaju afere.

 

Tvrdnje da je poznati par zapravo par preljubnika prvo su osvanule na naslovnoj strani prestižnog "La journal du dimanche".

 

U tekstu stoji da Karla Bruni-Sarkozi prvog čoveka Francuske vara sa muzičarem, a Nikola Sarkozi nju sa karate šampionkom.

 

To nije sve – karate šampionka je zapravo ministarka ekologije Šantal Žuano (40), dok je "muzičar" Benžamin Biole (37), pobednik nedavno održanog muzičkog takmičenja "Victoars de la Musique".

 

Francuska štampa tvrdi da je ovo "priča godine", kao i da je Karla "prva počela". Portparol Nikole Sarkozija odbio je da komentariše ove navode.

 

"Ovo je trač koji bi mogao postati priča godine“, naveo je list "Le Journal du Dimanche", navodeći kako je romansa između prve dame Francuske i muzičara počela pre nekoliko nedelja.

 

Tračevi su krenuli od Tvitera a sada o tome bruje svi francuski mediji koji navode kako je brak predsedničkog para na izdisaju.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here