Karleuša: Duško, nek ti druga rodi sina!

0

Samo mesec i po dana od rođenja druge ćerke Nike, folk pevačica Jelena Karleuša (31) vratila se na scenu.

 

Ne bih na gej paradu

Već godinama važite za gej ikonu. Da li bi ste se pojavili na gej paradi?
– Mene proglašavaju gej ikonom, ali meni to ništa ne znači. Uvek javno iznosim svoje stavove, bez obzira na to da li su u trendu ili ne. Probem gej populacije u Srbiji je politizovan. Ipak, ne verujem da bih se pojavila na gej paradi. Prosto, to ne bi bilo bezbedno ni za mene, ni za njih – kaže Karleuša.

Počela je sa nastupima, posećuje beogradske noćne klubove, a nedavno je gostovala u jednoj emisiji RTV Pink gde je otkrila da joj se smučilo više ratovanje na estradi i da je sa zadovoljstvom suprugu Dušku prepustila da bude gazda u kući.

– Moram malo da se posvetim sebi. Krvna slika mi je loša, moram da se vratim u formu, da dođem na neki nivo pre prve trudnoće. Sledećih pet godina nemam nameru da rađam dete. Duško bi voleo da dobije sina što pre. Ali, ja sam mu u šali rekla da, ako hoće sina što pre, moraće da nađe drugu ženu – rekla je Karleuša.

Duško gazduje, a ja uživam: Jelena Karleuša

Već godinama najavljujete koncert u Beogradu. Kada će konačno publika u vašem rodnom gardu moći da vas gleda i sluša uživo?
– Taj famozni nastup biće u maju u "Beogradskoj areni". Ljudi me non-stop pitaju za to, a ne shvataju da se koncert održava onda kada je vreme za to… A sada je konačno došlo to vreme, sada imam dovoljno pesama.

Kakav će biti vaš koncert u "Areni" u poređenju sa, recimo, Severininim nastupom?
– Nisam bila na njenom koncertu, ali videla sam kako je izgledao. Nadam se da će i na mom koncertu u "Areni" đuskati Dragan Đilas, gradonačelnik Beograda, kao što je igrao na njenom. Nadam se i da će gradonačelnik Zagreba jednog dana igrati na mom ili na koncertu neke druge pevačice iz Srbije u Zagrebu. Porediti mene i bilo kog drugog umetnika sa ovih prostora je nezahvalno. Apsolutno smo različiti i ono što radim ja, ne radi niko!

(Opširnije u štampanom izdanju "Vesti" za 29.10.)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here