Instagram
Jelena Karleuša

Jelena Karleuša je u avgustu napunila 45 godina, ali i dalje nastupa i slika se u izazovnim kostimima kojima naglašava svoje obline. Pevačica je nesumnjivo i dalje atraktivna, ali pojedini korisnici društvenih mreža smatraju da je takav imidž neprikladan za ženu njenih godina. 

Kako povremeno nemaju meru, neki je nazivaju “babom”, a ovo je Karleušu posebno pogodilo, te je u svom stilu odgovorila hejterima.

– Svaki put kada me neko uvredi zato što imam 45 godina, ja smršam još 100 grama. Od bola u… Svaki put kada neko kaže da su žene “babe” sa 45, meni se izrazi još jedan trbušnjak, a d*pe mi se popne za centimetar. Svaki put kada neko kaže da su žene “stare” u 45 godina, ja budem još mlađa i brutalnija prepi*ka! Svaki put kada neko kaže da žena sa 45 ne treba da slika “s*se i dupe” ja pokažem muški polni organ od 45 centimetara. Tražili ste, gledajte! Ne vređajte žene zbog godina da ne bi počele da vređaju muškarce zbog mlitavog polnog organa, ćelave glave, pivskog stomaka i promaje na računu već sa 30! One tada obično nađu dečka od 20 godina koji tu ne vidi nikakav problem, naprotiv! – napisala je Jelena na svom profilu na Instagramu.

Podsetimo, Jelena je veliki ljubitelj životinja, a posebnu pažnju privukla je udomljavanjem psa kome su bile amputirane šape. Srećom, njegovo stanje se popravilo, o čemu je nedavno obavestila svoje pratioce.

2 COMMENTS

  1. Da ja Nikola Tesla znao da će ovakve spodobe da koriste njegov izum , još uvek bi živeli uz sveću .

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here