Karter – Stojaković 48:29

0

Isključivi krivac što Stojakovićevo izdanje Nju Orleans nije materijalizovao, jeste Vins Karter.

 

Ovaj 33.godišnjak imao je još impresivniji učinak od srpskog asa, pošto je ostvario rekord sezone, postigavši čak 48 poena, od čega 34 u drugom poluvremenu!

Orlando je tako stigao do devete pobede u poslednjih 11 mečeva, a uz Kartera istakli su se još Dvajt Hauard sa 25 koševa i 12 skokova, odnosno Rašard Luis koji je postigao 18 poena.

 

U poraženom Nju Orleansu Stojakoviću su "društvo" pravili Daren Kolison i Dejvid Vest sa po 27 koševa.

 

Lejkersi su zabeležili ubedljivu pobedu kod kuće nad San Antonio Sparsima rezultatom 101:89, iako su igrali oslabljeni za Kobea Brajanta, koji je propustio drugu utakmicu za redom zbog problema sa levim člankom.

 

Lejkerse je predvodio Španac Pau Gasol sa 21 poenom i 19 skokova, kao i osam asistencija i pet blokada. Ovo je poslednja utakmica koju će Lejkersi odigrati kod kuće pre odlaska na kraću pauzu zbog Ol-star vikenda. Ron Artest je postigao 18 poena, a Lamar Odom 16, uz 10 skokova.

 

Emanuel Đinobili je ubacio 21, Toni Parker 20, a Tim Dankan 16 poena, uz 15 skokova u dresu Sparsa, koji su izgubili četvrtu utakmicu za redom od Lejkersa u "Stejpls centru".

 

"Ne mogu da se krećem, ne mogu da idem. U sredu ćemo znati da li sam spreman da putujem s timom. Ako jesam, igraću", rekao je Brajant, koji će odmoriti tokom Ol-stara u Dalasu.
 

Orlando – Nju Orleans 123:117
Golden Stejt – Dalas 117:127
LA Lejkers – San Antonio 101:89

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here