Instagram
Katarina Grujić i Marko Gobeljić

Katarina Grujić provela je Božić u porodičnom okruženju, poštujući sve običaje, ali bez supruga Marka Gobeljića. Fudbaler je, naime, morao da ode u karantin zbog utakmice, a pevačica sa ćerkom Katjom nije bila u mogućnosti da ga poseti, pa su veliki praznik proveli razdvojeni. 

– …Opet se nešto zakomplikovalo, nikada se više i ne zna kada su te utakmice, ja za Božić nikada ne radim, ali ne možemo ni da odemo kod njega – kazala je za jedne medije Kaća, koja se bila maksimalno potrudila da porodični dom transformiše u božićnu bajku, kao i novogodišnju, najpre zbog naslednice.

– Potrudila sam se za jelku, kitila sam je dva dana, sestra mi je malo pomagala. Mislim da sam odradila dobar posao. Katja je stavljala kugle sa mnom, dobila je i jednu sa svojim imenom. Peva po ceo dan: “Zvončići, zvončići”… Leti vreme, skoro je napunila dve godine, baš brzo raste i to mi možda najteže pada – prokomentarisala je gospođa Gobeljić, pa dodala:

– Katja zna da dolaze praznici, kada vidi Deda Mraza na televiziji viče: “Evo ga Mraz, evo ga Mraz”. Priredili smo joj da stigne Deda Mraz i donese joj poklon – pričala je onda, pa se osvrnula na svoje želje s kojima je ušla u 2024. godinu.

“Znam da je kliše…”

– Znam da je kliše kada se u željama spomene zdravlje, ali otkad imam ćerku i supruga, samo želim da moji najmiliji budu živi i zdravi. Materijalne stvari nisu bitne, uvek ćemo zaraditi i doći do uspeha, zdravlje ne može da se kupi, uvek će mi to i sreća biti jedine želje na spisku – naglasila je pevačica, koja ipak uskoro planira da se časti nečim, jer odavno nije.

– Kupujem za moju i Markovu porodicu, sve žive, a sebi nikad ništa, ovoga puta ću se častiti kada odem u London da pevam. Marko stvarno sluša, mnogo me je puta iznenadio, kažem u prolazu kada mi se nešto svidi i to se stvori posle nekoliko dana. Zna šta volim – izjavila je, između ostalog, ona.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here