Kecman: Marusi će pasti u Pioniru

0

Priznao je bek crno-belih da dogovor iz svlačionice nije ispoštovan pod obručima.

"Nismo bili na nivou, nismo uradili na terenu šta smo se pre meča dogovorili. Imali smo mnogo izgubljenih lopti, dosta promašaja iz daljine, a kada smo bili u prilici da prelomimo nismo uspevali. Znali smo da je Marusi ekipa koja igra čvrstu odbranu i na mali rezultat. Međutim, imali smo šansu za preokret, ali je zbog lošeg šuta nismo iskoristili", rekao je Kecman za kosarka.rs.

 

On je svestan da nema vremena za tugovanje jer je pred Partizanom veoma naporan period do revanša sa Marusijem u Beogradu. U nedelju se igra derbi sa Crvenom zvezdom, a sledeći produženi vikend rezervisan je za završnicu nacionalnog Kupa na kome crno-beli brane titulu.

 

"Šta je tu je. Moramo dalje. Izvućićemo pouku iz ovog poraza. Naročito obratiti pažnju na segmentie u kojima smo najviše grešili. Revanš sa Marusijem nam je veoma bitan, ključna utakmica u ovoj fazi Evrolige. Međutim, do tada imamo još mnogo posla da obavimo. Već u nedelju derbi, a potom da se "oporavimo" i u dobrom raspoloženju dočekamo Kup u Nišu", zaključio je Kecman.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here