Kristal Palas nije dobro započeo sezonu u Premijer ligi, sa samo jednim bodom u prva dva kola. Ipak, pobede protiv Mančester Junajteda na Old Trafordu, a potom i Aston Vilom na domaćem terenu podigle su raspoloženje u taboru Orlova.

Geri Kejhil, novi igrač tog tima, polako se navikava na novo okruženje. Odigrao je do sada dva meča u Premijer ligi u dresu Palasa – upravo dva u kojima su slavili – i čini se da mu je jasno kako stvari funkcionišu u timu.

On je, između ostalog, za klupski program pred meč protiv Aston Vile proteklog vikenda govorio o Luki Milivojeviću, kapitenu Kristal Palasa i reprezentativcu Srbije.

– Moj prvi utisak o Luki je bio veoma pozitivan. On ima izuzetan karakter za svlačionicu – rekao je Kejhil.

 

– Jasno mi je zašto je on kapiten tima. On ima mnogo kvaliteta potrebnih za kapitena – veoma je autoritativan, i što je najvažnije, odličan je vezni igrač – istakao je Kejhil, a prenosi zvanični sajt londonskog kluba.

Kejhil se potom osvrnuo i na saradnju sa menadžerom Rojom Hodžsonom. Njih dvojica su već imali prilike da sarađuju u reprezentaciji Engleske.

– On ima svoj način rada, očekuje od igrača punu koncentraciju i tempo koji je sličan onom iz reprezentacije. Znam koji su njegovi principi, potrudiću se da uradim sve što bude tražio od mene – rekao je iskusni defanzivac.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here