EPA/Nina Prommer
Kim Kardašijan

Kim Kardašijan se na društvenim mrežama pohvalila da je i zvanično ambasadorka brenda “Balensijaga”, na šta su njeni fanovi burno reagovali.

Godinu dana ranije poznati modni brend imao je kontroverznu kampanju zbog koje je naišao na osude javnosti. Reklama je imala u naslovnim ulogama decu koja su u rukama držala plišane medvede odevene u detalje sa seksualnom konotacijom. Ubrzo je stiglo saopštenje “Balensijage” (Balensiaga) u kojem su se izvinili zbog kampanje, navodeći da “snažno” osuđuju zlostavljanje dece u svim oblicima.

Fanovi rijaliti zvezde ne praštaju joj ovaj potez upravo iz tog razloga.

Kim Kardašijan je ranije, nakon skandala, odbila da prekine saradnju s ovim brendom, ali je navela da je “potresena” i “zgrožena” zbog fotografija koje su izazvale negativne reakcije prema brendu.

Sada je optužuju kako joj je važan samo novac, da nema morala, da je licemerna…

“Već nekoliko godina Balensijaga dizajni su bili deo mnogih odevnih kombinacija i nekih mojih najpoznatijih modnih trenutaka. Za mene, ova duga veza je građena na međusobnom poverenju i posvećenosti da se radi ono što je ispravno. Uzbuđena sam zbog ovog sledećeg poglavlja za brend i ponosna što sam postala njihova ambasadorka”, napisala je Kim na storiju na Instagramu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here