Tanjug/AP
Vladimir Putin i Kim Džong Un

Severnokorejski lider Kim Džong Un saopštio je danas na sastanku sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom da su odnosi sa Rusijom prvi prioritet za Severnu Koreju.

„Naše prijateljstvo ima duboke korene i sada su prvi prioritet naše zemlje odnosi sa Ruskom Federacijom“, rekao je Kim Džong Un na sastanku sa Putinom na kosmodromu Vostočni u Amurskoj oblasti, prenosi agencija RIA Novosti.

Kim je izjavio i da Pjongjang podržava sve odluke Moskve i da želi da dalje razvija bilateralne odnose.

“Želimo da dalje razvijamo odnose. Uvek smo podržavali i podržavamo sve odluke predsednika Putina i odluke ruske vlade”, rekao je severnokorejski lider na sastanku sa Putinom.

Severnokorejski lider je takođe izrazio nadu da će se Rusija i Demokratska Narodna Republika Koreja uvek zajedno boriti protiv imperijalizma i za izgradnju suverenih država.

3 COMMENTS

  1. Srce moje , de’ podrži u istom i ovog našeg nesretnika , izgibe čovek bez ičije podrške , svi kukavice i jadnici , niko se ne usuđuje pomoći – samo nam je Kim potreban, Kim-Che nam je jedina nada !

  2. KiM -to treba da vratimo u narucje majke Srbije, a ovaj Kim – eee jedan mali debeljuca u cijoj zemlji vlada strah, trebet i najmorbidnija diktatura na svetu. Bio pradeda, pa deda, pa cale, pa sad on na vlasti, hahahahahahaha. Redovno glad po S.Koreji a debeljuca se igra raketam.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here