Kina je odobrila kliničku probu prve vakcine razvijene protiv koronavirusa, saopštio je list “People’s Daily”,vladajuće Komunističke partije Kine.

Istraživački tim za kliničku probu prve vakcine vodio je Čen Vei sa kineske Vojne medicinske i naučne akademije, navedeno je u saopštenju, prenosi Rojters.

Prvi slučajevi virusa COVID-19 u svetu registrovani su u kineskom gradu Vuhanu, a do sada se u Kini razbolele 80.881 osoba, dok je umrlo 3.226 zaraženih.

2 COMMENTS

  1. Сви светски научници прогнозирају прву вакцину за пола године, најраније. Међутим комунистичка партија, паметне Кине, најављује готову вакцину спремну за клиничке тестове. Тестове, на коме? На робијашима, не истомишљеницима партије.
    Да Кинези имају довољно памети у глави они би одавно забранили слепе мишеве у људској исхрани. Као што је Сида преко мајмуна, са јеловника, прешла на људе у Африци, тако нам је и Корона вирус дошао, највероватније, преко Кинеског деликатеса, слепих мишева.

  2. Kina je zemlja velike duhovnosti,zašto ljudi nasedaju na trikove zapada. Idemo u Nemačku,a tamo je pobijeno na milione ljudi? Bože,Bože

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here