Australijski teniser Nik Kirios završio je takmičenje na nedavno završenom Australijan openu posle poraza od Rafaela Nadala u osmini finala, a uprkos tome što se plasirao i u polufinale ATP Kupa sa selekcijom “Ozija”, nije zadovoljan svojom igrom. 

Tako je trenutno 20. teniser na ATP listi, priznao da ume da napravi “koji nepromišljeni potez više” koji utiče na njegovu igru i rezultat.

Igra nikad nije bila problem, mislim da je terbalo da sredim neke stvari van terena. U poslednjih nekoliko meseci sam zaista uspeo da sagledam stvari objektivno. Bilo je to veliko iskustvo, sa svime što se dešavalo ali želim da nastavim pravim putem.

– Imam nekoliko turnira u narednom mesecu i probaću da budem bolji svakog dana. Mislim da ću ako budem bolji čovek igraću i bolji tenis. Valjda je to pokazalo australijsko leto -rekao je Nik Kirios.

Australijanac je dodao da želi da napreduje u formi iz dana u dan, da želi da donosi pozitivu na teren, kao i da namerava da donira novac za svaki as koji odservira narednih meseci.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here