Košarkaški klub Partizan otvorio je vrata medijima na početku priprema za novu sezonu.

Crno-beli su ušli u svoj “novi dom” – beogradsku Arenu, gde će obaviti veliki deo posla u pripremi za takmičarsku 2019/20.

Na današnjem treningu, koji je bio otvoren za medije, novinari su imali priliku da vide sve nove igrače Partizana (osim povratnika Stefana Birčevića koji je sa reprezentacijom Srbije na Mundobasketu u Kini), kao i neka stara lica.

Pred početak treninga puštena je nezvanična himna navijača”: Da volim crno-bele…”.

Bilo je tu i starih lica poput Novice Veličkovića, Radeta Zagorca, Nikole Jankovića, Nikole Tanaskovića, Markusa Pejdža i nekolicine juniora. Tu je i Ognjen Jaramaz koji već duže vreme trenira sa crno-belima i čeka se zvaničan potpis.

“Rade Zagorac” i Novica Veličković

Kao i uvek trener Partizana Andrea Trinkijeri bio je zanimljiv:

– Počeli smo pre 7 dana, za sada je sve OK, ali još nisam upoznao trenera koji je u avgustu nesrećan. Ide sve kako treba, polako… Nadam se da ćemo dobro sarađivati, da ćete moći da pišete o mnogim lepim pobedama. Imamo mnogo posla, nova ekipa, imali smo radno leto, ali sad da vam iskreno kažem, ne znam kako to izgleda – samo znam šta izgleda pravo, sezonske su išle kao pljeskavica kod mene (kad je predamnom). Grobari su bili fantastični”!

Upitan da li očekuje da će Arena biti puna, odgovorio je:

– Ovo je izazov za sve nas, za mene, za igrače, za klub i za navijače. Kad je izazov, idemo pa ćemo videti šta će biti. Imam jako dobar filing (osećaj) – rekao je italijanski stručnjak.

Markus Pejdž sa saigračima

Prezni rok KK Partizan:

Došli: Nemanja Gordić, Rašon Tomas, Vilijam Mozli, Žanis Pejners, Kori Volden, Artsjom Parahovski, Stefan Birčević.

Otišli: Aleks Renfro (Zenit), Vanja Marinković (Valensija), Aleksej Nikolić (Virtus), Džok Lendejl (Žalgiris), Amar Gegić (Sloboda Tuzla), Uroš Trifunović (pozajmica u Megu), Stefan Janković (AEK), Marko Pecarski, Đorđe Gagić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here