Kod “Karađorđa” i gostiiz Danske i zavičaja

0

U lepo ukrašenoj sali, uz muziku uživo i tradicionalno bogatu trpezu igralo se i pevalo do ranih jutarnjih sati. Za dobar štimung u sali pobrinuli su se Zoki i Ludi ritam bend. Oni su uz kola iz svih krajeva Srbije i stare i najnovije hitove uveseljavali goste koji su bili dobro raspoloženi za igru i zabavu.

Kulminacija dobrog raspoloženja dostigla je vrhunac tačno u ponoć kada je počelo odbrojavanje. Uz šampanjac ispraćena je stara i dočekana Nova godina, a na platou ispred sale priređen je vatromet.

Osim gostiju iz Leverkuzena i obližnjeg Kelna, bilo je i onih koji su došli iz Diseldorfa, Menhengladbaha, Veselinga, Vupertala, ali i iz udaljenog Koblenca. Bilo je i onih koji su došli iz manjih gradića, a najbrojnija je bila grupa iz Bona. Bilo je i gostiju iz Danske i zavičaja koji su bili u poseti kod rođaka i prijatelja i opredelili se da u ovakvom ambijentu dočekaju Novu godinu.

Da sve protekne u najboljem redu pobrinuli su se članovi folklornog ansambla "Karađorđe" koji su pripremili i lepo dekorisali švedski sto i posluživali goste. Našli su i vremena da se malo zabave i još jednom pokažu svoje igračko umeće.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here