pixabay.com

Oni deluju hladno i bezosećajno, ali samo na prvi pogled. I dok su frustrirani jer ne mogu tako lako da izgovore “Volim te” – možda bi trebalo da naučite kako da pratite znake po kojima će vam to pokazati.

Jarac

Hladan i arogantan, to je prvi utisak koji stičemo o ljudima koji su rođeni u ovom horoskopskom znaku. Oni su predstavljeni od strane drugih kao neprobojne tvrđave koja se ne diraju ili ne osvajaju lako, ali unutar svoja četiri zida, oni su u stanju da plaču cele noći. Pod uslovom da su sami u kući, naravno.

Samo kada ste spremni da se odreknete njih, vi ćete ogrebati njihovu površinu i shvatićete da oni imaju osećanja i da su duboka. Strah od povređivanja je ono što ih sprečava da pokazuju svoje emocije, tako da ih često čuvaju duboko u sebi. Oni bi radije izgubili ruku nego da nekome kažu da ga vole i brinu za njega. Međutim, njihova maska pada kada se probijete kroz zidove. Potrebni su vam samo čelični živci i puno strpljenja.

Lav

Lav ne može da se nosi sa sujetom koja ih sprečava da se otvore i pokažu svoju ranjivost drugim osobama, čak i ako znaju tu osobu ceo život. Oni nikada neće priznati da se  stide; uvek ćete biti pod utiskom da znate manje o njemu nego što on zna o vama.

“Žao mi je” je reč koju će teško Lav izgovoriti. Čak i ako je na nekom nivou svestan da je napravio grešku nikada neće priznati sam sebi, a kamoli drugima. U svojoj glavi, on je savršen. Vi ćete mu pre izvaditi zub nego što ćete izvući reči iz usta koje izražavaju osećanja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here