Unsplash

S prvim zimskim danima pojedini pripadnici horoskopskih znakova požele da se ušuškaju u toplo ćebe i ne izađu dok ne dođe proleće. Oni ne vole sneg, mraz, hladnoću, već jedva čekaju da se ponovo vrati lepo vreme i uživanje na suncu.

Za neke horoskopske znake zima nije nikakav problem. Rakovi obožavaju sneg i zimske sportove, kao i izležavanje ispred televizora, uz šolju toplog čaja u rukama. Isto važi i za Ribe, koje se tokom zime odmaraju i uživaju. Ipak postoje i oni horoskopski znaci koji bi menjali hiljadu zima za jedno leto.

Jarac

Jarčevi ne vole nepredvidivost koju zima donosi. Magla, sneg i hladan vetar – već na prvu pomisao im se “diže kosa na glavi”. Jarčevi vole da planiraju unapred, a zima je ta koja često promeni njihove planove. Zbog toga oni s velikom teskobom dočekuju ovo godišnje doba. S nestrpljenjem isčekuju prve prolećne dane kada mogu da nastave sa svojim normalnim funkcionisanjem.

Lav

Lavovi će nekako i prebroditi hladnoću. Za njih je zima dobra prilika da malo obnove garderobu i kupe krpice koje odavno gledaju u izlogu. Ono što im smeta jeste to da se većina njihovih prijatelja tokom zime zatvori u kuće, a oni vole da su stalno u nekoj akciji.

Nedostaju im izlasci, druženja i letnja spontanost, kao i duga uživanja sa prijateljima ili voljenom osobom na obali reke ili mora. Oni jedva čekaju da zima prođe, pa da se ponovo opuste.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here