Koja vrsta seksa vam je omiljena?

0

mondanite.net
Postoje brojni tipovi seksa
 

Koji je vama seks najbolji?

Seks na odmoru

Kada ste dugo u vezi, odlazite na odmor kako biste imali divlji, ludi seks poput onog s početka veze i to na mestu u kojem ne živite. Stalno imate seks i ne bojite se trenutka kada ćete morati da pogledate komšije u oči kasnije. Sve u svemu, “kažnjavate” svoje genitalije toliko da ćete vam nakon toga trebati led.

Seks u hotelu

Taj seks je drugačiji od seksa na odmoru, jer nastanjujete sobu samo jedno veče zbog venčanja ili nekog drugog društvenog događaja i ne brinete se oko toga što će sve završiti na čaršafima. Jedno drugo oralno zadovoljavate, isprobavate razne poze i istražujete. Pre odlaska razmišljate da ostavite poruku čistaćicama da zapale krevet, umesto da menjaju posteljinu.

Seks na jednu noć

Dobra stvar je to što ste dvoje stranaca koji su poludeli jedno za drugim i radite nezamisle stvari, a kasnije čak nećete morati ni da pričate o tome. Međutim, morate ipak priznati da postoji i loša strana. Pomalo ste tužni i usamljeni i nedostaje vam maženje.

Jutarnji seks

femalefatal.com
Jutrnji seks je dobar način da započnete dan
 

Ovaj seks ima puno dobrih strana. Već ste u krevetu, odmorni ste i ovako i onako planirate da se istuširate kada ustanete. Međutim, nedostatak je da niste baš “sveži”, što je jedini razlog zbog kog ovaj seks nije apsolutno savršen.

Seks pomirenja

Taj seks je baš poput “svakodnevnog” seksa, samo s malo više strasti i truda. Možete biti i bolji, ali definitivno možete biti i gori.

Seks s prijateljem

Takav seks je nepredvidiv. Može to biti odličan seks sa zgodnim/om prijateljem/icom, a može se dogoditi da jedno o drugome naučite neke čudne stvari i nikada se više ne vratite odnosu kakav ste imali.

Ljuti seks

Ili takozvani seks mržnje. Dobar je za rešavanje napetosti, ali, na kraju krajeva, seks s nekim koga ne volite je samo nekoliko koraka od masturbacije. To je kao da jedete odličan sendvič, ali on nikada neće biti dobar kao čak i osrednji odrezak.

Umoran seks

Oboje ste umorni i beživotno se trljate jedan o drugoga kako bi došli do nečega što liči na orgazam. Najgore što možete biti je umorni i napaljeni, što zna svako ko je dovoljno hrabar da se upusti u umoran seks.

Pijani seks

empowerhypnosis.ca
Nije sve tako lepo kao što mislite dok ste pijani
 

Verovatno mislite da je taj seks baš super, ali to je samo zato što ste pijani i ne shvatate da se snalazite s polu-mlohavim penisom, suvom vaginom i slučajnim analnim seksom.

Seks u autu

Ovaj seks je kao i svaki drugi seks, samo u šest puta manjem prostoru nego inače. Jedina dobra stvar kod tog seksa je što je u javnosti, što može biti uzbudljivo.

Prvi seks

Velika je verovatnoća da je bio čudan, neugodan i da je trajao 30 sekundi. Ako ste bili te sreće.

Seks na plaži

“Hajde da se valjamo u pesku s mokrim genitalijama sve dok penis ne izgleda poput pilećeg filea, a vagine poput vreće peska". Ne, hvala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here