pixabay.com

Sigurno imate u društvu neku pričalicu, neku drugaricu koja uvek ima nešto da kaže, uvek nekoga ogovara, a nijedna tajna nije sigurna kod nje.

To ne mora da znači da je loša osoba, možda ne može da odoli, jer je rođena u jednom od ova četiri horoskopska znaka.

Oni jednostavno ništa ne mogu da zadrže za sebe.

Strelac

Strelac apsolutno nema nikakvog takta. Otvara usta bez razmišljanja. Često može da se dogodi da tajnu otkrije pogrešnoj osobi ili da postane nepopularan zbog nepoželjnog mišljenja.

Blizanci

Blizanci o svemu pričaju. Prenosi čak i stvari koje nisu namerene svim ušima. Ovaj horoskopski znak brblja o svemu, jer apsolutno ne voli tajne i smatra da je uvek bolje da se sve kaže. Nažalost, Blizanac zaboravlja da ne odlučuje uvek ko šta treba da sazna.

Devica

Devica može dugo da čuva neku tajnu za sebe, ali u jednom trenutku će pući i onda će sve tajne da izlete iz nje. Jednostavno ne može da ostavi da nešto miruje i voli da koristi prošlost neke osobe protiv iste.

Ovan

Sam Ovan nema tajni i isto očekuje od svojih prijatelja. Mrzi tajanstvenost poput kuge. Otvoreno govori o svemu što se tiče njega i drugih. Ponekad je te njegove dobrote previše. Ovaj horoskopski znak trebalo bi da nauči da je čutanje ponekad zlato.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here