Kolarov nesrećan i tužan, sanja Inter

0

Naime, nakon što je propao transfer u Inter prošle zime, naš reprezentativac je, prema navodnim izvorima iz Lacija, tužan i nezadovoljan.

 

On je svim srcem želeo da se pridruži svom kapitenu Dejanu Stankoviću, ali i dobrom prijatelju Goranu Pandevu, prenose sportske.net.

 

To se nije desilo zbog megalomanskih zahteva Klaudija Lotita, i sada je Kolarov veoma razočaran što se odražava na njegove partije.

 

List piše da bi ga predsednik Rimljana pre prodao Bajernu, koji nudi 15 miliona evra, ali bi sam igrač radije ostao u Italiji gde se odlično snašao. On želi da se bori za trofeje i vidi Inter kao idealnu sredinu za to.

 

Murinjo i dalje insistira na dovođenju srpskog levog spoljnog igrača, koji je jedan od prioriteta za Masima Moratija u letnjem prelaznom roku.

 

"Odlazak Kolarova je neminovan, ali pitanje je hoće li u Inter, jer je Lotito težak čovek i videli smo kako su prošli pregovori sa Ledezmom, odnosno njegovim prelaskom u redove šampiona“, tvrdi italijanska javnost.

 

Zanimljivo, niko ne pominje mogućnost da po „članu 17“ Kolarov otkupi svoj ugovor, na šta ima pravo (suma je u skladu sa njegovim mizernim primanjima u Laciju) i ode iz Rima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here