Marica Pavkov, Goran Barać
Konjičke trke u Subotici

Kasački susret na hipodromu u Subotici 23. avgusta ostaće upisan u istoriju ovog sporta kao prvi trkački dan bez prisustva publike. Atmosfera je bila dosta skromna ali deset nadmetanja imala su svoju draž.

Četvrti ovosezonski sastanak otvoren je trkom francuskih kobila u kojoj je do svoje prve pobede u karijeri došla Martina Jozić iz Sombora sa grlom Anna Milau. Iza sebe je ostavila sugrađanina Nemanju Pribića koji je upisao prvi nastup i postao desna ruka svom ocu Vladimiru Pribiću koji je slavio u polubrzoj partiji sa grlom Harley D Energy.
Da kasački sport nije namenjem samo muškarcima potvrdila je i Monika Kečenović iz Subotice koja je slavila u trci ” Innovia agro” na sulkama grla Parma Ferm. Drugim mestom morao se zadovoljiti suprug Boris Kečenović na sulkama grla Argos ali je zato već u narednoj trci grlo Marino dovezao do treće pobede u karijeri.
Miodrag Pantić iz Beograda gostovanje u Subotici okončao je sa dve pobede. Prvo je grlo Dana S.G. dovezao do prve pobede u karijeri a zatim sa grlom Saphir A.T. zabeležio drugu pobedu ove sezone. U desetom nastupu u karijeri Dragan Prćić iz Tavankuta izborio je pobedu na sulkama grla Alfa Varenne usled povrede standarnog vozača i trenera Stane Pejić Tukuljac. Na kraju dana svoje sposobnosti prikazao je i Dejan Katanić iz Subotice koji je slavio u brzoj partiji sa grlom Grumetti i trogodim grlom Armani B.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here