Defanzivac Juventusa Leonardo Bonuči rekao je da je Antonio Konte bio savršen za Juventus i da ne treba biti genije pa reći kako će biti uspešan u Interu.

Predstoji nam veliki derbi Italije, susret Intera i Juventusa dve najbolje plasirane ekipe italijanskog šampionata.

To će biti prvi Konteov meč protiv Juventusa otkad je napustio klupu torinskog velikana.

– Ono što nam je Konte dao bila je glad, želja da se nikad ne predamo, mentalitet koji te tera da igraš preko svojih mogućnosti. To nam je svima usadio u glavu još prvog dana. Konte je bio savršen za Juventus, ali njemu je bila potrebna šansa da vodi veliki klub i uspeo je da Juventus izdigne posle Kalčopolija – rekao je Bonuči.

Konte sa Interom pokušava da uradi istu stvar i posle šest odigranih kola u Seriji A, Inter ima svih šest pobeda, a u Ligi šampiona su pružili sjajnu partiju protiv Barselone, iako su izgubili sa 2:1, na poluvremenu su vodili preko Lautara Martinesa.

– Inter je sjajno počeo sezonu i tu se jasno vidi Konteov pečat. Oni su fantastično uklopljen tim koji dozvoljava svakom igraču da pruži svoj maksimum. Na Kamp Nou su Barselonu sat vremena držali na konopcima, to je dovoljan pokazatelj koliko je Inter jak, ali u nedelju neće biti favorita – poručio je Bonuči.

Derbi Italije između Intera i Juventusa na programu je u nedelju od 20 časova i 45 minuta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here