Koridor A10: Švajcarci naleteli na inženjere

0

U teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Niš-Skoplje kod Vladičinog Hana povređeni su dvojica srpskih inženjera i G. K. (21), državljanka Švajcarske (Foto: Ilustracija)
 

Od siline udarca audi je odleteo nekoliko metara pored puta. U škodi su teže povređeni saobraćajni inženjeri koji rade na izgradnji Koridora 10, a reč je o D. Ž. (60) i S. G. (57) iz Beograda.

Teške povrede zadobila je i Švajcarkinja koja je bila na mestu suvozača u audiju, dok je šofer prošao samo sa ogrebotinama. Prva pomoć ukazana im je na licu mesta i u Domu zdravlja Vladičin Han, odakle su prebačeni u leskovačku bolnicu. Policija je obavila uviđaj, a detaljnu istragu sprovešće tužilac iz Vranja.

– Utvrdili smo da je audi preticao na nedozvoljenom mestu, odnosno preko pune linije i da je došlo do silnog čeonog sudara – kaže Dragan Stamenković, portparol Policijske uprave u Vranju.

Kako smo saznali na Urgentnom odeljenju leskovačke bolnice, povređeni Beograđanin D. Ž. je u kritičnom stanju i lekari se bore za njegov život. Njegov kolega je malo bolje i van životne opasnosti.

Švajcarkinja G. K. je sa prelomom desne potkolenice prebačena u niški Klinički centar. Vozač audija nije zadržan u bolnici.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here